Titoktartás

Ügyféladatok
Amikor meglátogatja honlapunkat, különböző adatok kerülnek tárolásra. A regisztrációhoz, szolgáltatások/funkciók eléréséhez Ön saját maga adja meg különböző adatait pld. név, cím és érdeklődési kör. Egyéb, nem személyes adat a technika útján kerül tárolásra mint pld. IP-cím. További adatot kell megadnia, ha meghatározott szolgáltatást kíván használni, amennyiben árut vagy szolgáltatást rendel, vagy közvetlenül szeretné a kapcsolatot velünk felvenni,

Adatok felhasználása és megosztása
Az Ön adatait szolgáltatásainkhoz, partnerkapcsolat ápolásához, valamint ajánlataink kidolgozásához használjuk fel. A Hoval garantálja, hogy az Ön nyomatékos hozzájárulása nélkül személyes adatai nem kerülnek sem eladásra, sem cserére, vagy kiszolgáltatva, vagy egyéb más úton hozzáférhetővé harmadik fél részére. A Hoval fenntartja a jogát hatóságok részére történő adat kiszolgáltatásra, amennyiben ehhez a jogi előírások adottak és erre felszólítják.

Ügyfeleink beleegyeznek, hogy ilyen információkat összegyűjtsünk, felhasználjunk és adataikat a Hoval Csoport-on belül marketing célok feldolgozhassuk.
További kérdés, felvilágosítási és helyreigazítási jog érvényesítése érdekében vegye fel a kapcsolatot az adott ország Hoval képviseletével.