Hoval

Hoval filozófia

Az energia megőrzése - környezetünk védelme


Évtizedek óta ez a Hoval vezérgondolata, ami egyáltalán nem csak szlogen vagy üres szó, hanem elkötelezettség, amely alapvetően meghatározza gondolatainkat és egész szakmai tevékenységünket. 

A fűtés- és szellőzéstechnika területén a Hoval magas célokat tűzött ki maga elé: Példamutató megoldásokat fejleszt ki a siker érdekében.
A megbízóinknak az innovatív «Hoval easy-System» mérhető többletértéket biztosít a kereskedelem, az üzemi komfort és a költségek területén. Legmagasabb energia megtakarítással a legcsekélyebb környezeti terhelés érdekében. 

A célkitűzések kézzel foghatóan megvalósulnak termékeinkben. Az egyik legjobb példa erre a Hoval HomeVent® lakásszellőztető rendszer, amely a modern szorpciós technika alkalmazásával a hővisszanyerés ugrásszerűen megnő és egyidejűleg megakadályozza a belső levegő nem kívánatos kiszáradását, vagy a páratartalom túlzott mértékű emelkedését. 

A Hoval mintegy 1000 dolgozójával nem egy hatalmassá duzzadt konszern, hanem inkább egy globálisan gondolkodó, agilis, nagy családra hasonlít. Egyéni stílusa ötvözi a munka iránti szenvedélyt, a személyiséget, az eltökéltséget és az örömet. Mindez hozzájárul, hogy új megoldásaival és termékeivel partnereinek megbízható és exkluzív megoldást nyújtson. 

A Hoval termékei számos hazai és külföldi épületben megtalálhatóak. 

Termékeinkről bővebb információt a következő linken talál: www.hoval.hu