HomeVent® kezelése

Könnyedén szabályozhatja szellőztető berendezését.

Egyszerű kezelhetőség, széleskörű használat és stílusos megjelenés — ezek a HomeVent® kezelőkészülékek.

TopTronic E comfort plus beltéri egység

 

Könnyebbé teszi az életét

Több mindent szeretne vezérelni, nemcsak a friss levegő? — A TopTronic® E comfort plus beltéri egységgel ez lehetéges. Vezérelje a Hoval összes terméket — akár kazán, hőszivattyú, HMV-tároló vagy napkollektor — a szellőztető berendezés kezelőkészülékével. Szerényen egyszerű és mégis rendkívül nagy kapacitású. Eldöntheti, hogy mely információk a legfontosabbak az Ön számára. Ezeket a kezdőképernyőn jelenítheti meg. Az aktuális levegőminőségen kívül — sőt a házon kívül is (az opcionális VOC levegőminőség-érzékelővel) — ez a kezelőkészülék még az időjárást is képes megjósolni.
A TopTronic® E comfort plus fehér és fekete színben kapható.


BG03 formatervezett kezelőkészülék 

 

Kényelem ujjlenyomással

Az érintőképernyős kezelőkészülék segítségével könnyen meghatározhat meg egyéni programot. Érintéssel módosíthatja a kényelmi beállításokat, például a térfogatáramot, a helyiséglevegő páratartalmát vagy a CO2-szabályozást, illetve aktiválja a programozott beállításokat, mint például a szabadság alatti vagy éjszakai működést. Műanyag ház színes érintőképernyővel, beépített páratartalom-érzékelővel és kiterjesztett funkciókkal, valamint idő-CO2-programmal, csatlakozási lehetőséggel a fürdő- / WC-gombokkal, ... A BG03 beltéri egység mindig a referenciahelyiségbe kerül felszerelésre.


BG02 és BG02 E kezelőkészülék

 

Egyszerűen automatikus

Válassza ki a térfogatáramot és a helyiség páratartalmát az Ön igényeinek megfelelően. A többiet a HomeVent® lakásszellőztető rendszer automatikusan elvégzi. A kijelző magától értetődő és könnyen érthető. A Parti-gomb megnyomásával növelheti a levegő teljesítményét. A kijelző megmondja, hogy a szűrőt ki kell-e cserélni. Ez a műanyag kezelőkészülék kijelző- és ketelőelemekkel, valamint beépített páratartalom-érzékelővel van felszerelve. Mindig a referenciahelyiségbe kerül felszerelésre. A BG02 E kezelőkészülék kizárólag HomeVent® comfort FR (201), (251) és (301) lakásszellőztető készülékekkel kombinálva használható.